dilluns, 20 de maig del 2013

UN CAP DE SETMANA PEL RECORD AL MATARRANYA!


Vam començar el dissabte, a la mítica llibreria de l’Octavi Serret. N'havíem sentit a parlar molt, per alguns amics nostres, com el Martí Gironell, l’Empar Moliner... Hem pogut viure l’experiència i comprovar  que no exageraven gens ni mica. Es tracta d’una llibreria atípica i d’un llibreter excepcional. Quan els seus clients entren a la llibreria segur que pensen aviam amb què ens sorprendrà avui. Fa 30 anys que, setmana rere setmana, els hi porta un autor perquè el coneguin i puguin fer tertúlia amb ell. Això és molt fàcil de dir i molt difícil d'aconseguir. És admirable i, per coses com aquestes, la solera que s’ha guanyat és ben merescuda.

El dinar-tertúlia a Ca l’Angeleta va ser genial. Són d’aquells àpats que, no te n’adones, i ja s’han fet les cinc de la tarda. Seguiries conversant i no te’n cansaries... En aquest dinar vam desvirtualitzar a la Sandra Salvado, que sembla tallada pel mateix patró que l’Octavi. Són gent emprenedora, que encomanen la il·lusió i viuen les coses que fan amb una gran passió.

El diumenge vam estar a la Primera Marxa Solidària contra el Càncer, on quedàrem bocabadats de la gran participació i solidaritat, amb gent vinguda de tots els indrets, en un poble tan petit com Arens de Lledó. D'altra banda, havent conegut el dia abans a la Sandra, membre de l’Associació Cultural El Galeró -que era qui l’organitzava-, no era d’estranyar que fos un èxit.

A més gaudirem del tracte, l’amabilitat i el confort de les noies de l’Hotel el Convent de la Fresneda, que va ser on vam estar allotjats. És un lloc molt recomanable per anar, relaxar-se i gaudir dels bonics paratges de la zona.
En resum, seguim el TOUR del TU TAMBÉ POTS passant pel MATARRANYA i gaudint d’allò més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada