dissabte, 5 de gener del 2013

BEN AVIAT EL PODREU TROBAR A LES LLIBRERIES...


"TU TAMBÉ POTS" descobreix quina és la fórmula de l'èxit dels millors esportistes del moment: Carles Puyol, Kilian Jornet, Marc Márquez, Joaquim "Purito" Rodríguez, Laia Sanz, Andrea Fuentes, Joan Carles Navarro, Joel González, Joan Verdú, Carles Castillejo, Sarai Gascón, Elena Congost, Gerard Pera, Marcel Granollers, Maria Vasco, Olga Garcia, Santi Freixa i Joan Cañellas.
Entre d'altres coses, tots ells ens expliquen si tenen fisioterapeuta, si fan treball de prevenció per evitar lesions, si tenen el suport d'un psicòleg, qui els cuida l'alimentació i què creuen que els ha convertit en esportistes irrepetibles.
La pregunta clau és aquesta: Un campió neix o es fa? Amb el suport del cap de Psicologia del CAR, Pep Marí; del cap d'Investigació, Franchek Drobnic; del fisioterapeuta i readaptador del Barça, Juanjo Brau, i de tot un seguit d'especialistes, volem que tots els esportistes que pretenen millorar puguin treure profit dels, fins al moment, secrets més ben guardats dels qui segur que són els seus ídols. El pròleg del llibre és de Kilian Jornet i l'epíleg de l'exseleccionadora espanyola de natació sincronitzada, Anna Tarrés.
Comença el compte enrere: falten dos mesos per trobar-lo a les llibreries i us informarem puntualment de les diferents presentacions que farem, en les quals podreu saludar i escoltar alguns dels vostres ídols i protagonistes d'aquest llibre. Tu també pots!

Estigueu atents, que anirem piulant....   Segueix-nos al Twitter:@tutambepots

2 comentaris: