diumenge, 28 d’abril del 2013

PROPERA PARADA DE "TU TAMBÉ POTS": GRANOLLERS, 8 DE MAIG

La vigilia de Sant Jordi en Pere Subirana, de Televisió Costa Brava, va entrevistar en Jordi per preguntar-li pel pel seu primer llibre: "TU TAMBÉ POTS. PREPARA'T AMB ELS MILLORS".

En una entrevista molt completa, en Jordi explica, entre d'altres coses: com va néixer el llibre, a qui va dirigit i què en podem treure. Si voleu veure-la aquí teniu el link:

 http://costabravadigital.cat/index.php/costa-brava-esports/26978-costa-brava-esports-presentacio-del-llibre-tu-tambe-pots-de-jordi-sanuy


El dia de Sant Jordi -ja ho vam explicar en el Post anterior- va ser d'allò més emocionant i trepidant. El tret de sortida va ser al matí, a la Plaça Catalunya, participant al programa "Els Matins". La resta del dia, vam anar, de parada en  parada, firmant llibres. Vam acabar a les nou de la nit, a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya.

L'endemà vam visitar Molins de Rei per fer una nova presentació, concretament a la Federació Obrera, acompanyats de Toni Ramoneda -que va ser qui va conduir l'acte-; de Xavi Paz, Primer Tinent d'Alcalde i Regidor d'Esports, i de l'alcalde de Molins i Regidor de Cultura, Joan Ramon Casals. En una magnífica sala i davant d'una cinquantena de persones vam gaudir moltíssim, tots plegats, explicant anècdotes del llibre, de l'esport i de la vida.


El proper compromís que tenim és intervenir a les Jornades de debat "Valors i Bàsquet", del Club de Bàsquet Granollers, previstes pel proper dimecres dia 8 de maig, en una hora que encara s'ha d'acabar de concretar.

La nostra intervenció portarà per títol: "La Influència dels pares i mares en l'evolució de l'esportista" i l'abordarem sota quatre punts de vista: el dels experts i esportistes del nostre llibre, el d'exesportista d'alt nivell (que és el meu cas), el d'excap de premsa (en Jordi, precisament del CB Granollers) i el de pares. Ja tenim moltes ganes!

El proper acte serà a Valderrobres, el dissabte 18 de Maig, a la mítica llibreria de l'Octavi Serret.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada