dimecres, 20 de febrer del 2013

Ultimant les presentacions de "Tu també pots"


Ja tenim data definitiva: El 11 de març trobareu "Tu també pots" (Prepara't amb els millors) a les llibreries. La presentació central la farem el divendres 15 de març, a la Casa del Llibre, a la Rambla Catalunya de Barcelona. Serà a les set de la tarda i comptarem amb la presència d'un bon nombre dels esportistes i tècnics entrevistats en el llibre. La presentació correrà a càrrec del periodista esportiu de Cuatro i bon amic David Bernabeu. Segur que el teniu molt present, per les seves intervencions amb "Los Manolos". En David ha treballat amb en Jordi Sanuy a COMRàdio, a Ona Catalana i a TV3. Són germans periodístics, com els agrada dir a tots dos.

David Bernabeu d'un costat; i Carles Torecilla de l'altre. En Carles és Doctor en Màrqueting i Professor d'ESADE. Col·labora cada setmana a Els Matins de TV3 i esporàdicament a El Hormiguero. També ha estat un dels habituals de RAC 1. Ens explicarà com els valors dels esportistes (constància, treball en equip, esperit de superació...) poden aplicar-se també a les empreses. Segur que ho farà d'una manera molt didàctica i amb un punt d'humor; com sempre. Hi esteu convidats.

La presentació de "Tu També Pots" a Palamós serà a la llibreria La Gavina, el dissabte 13 d'abril, a les vuit del vespre. També ens acompanyaran alguns esportistes. Més endavant concretarem quins, depenent dels seus compromisos esportius.

Granollers serà divendres 19 d'abril, a la Llibreria La Gralla, a les vuit del vespre. Si el pla de viatge del seu equip ho permet, ens acompanyarà l'exjugador d'handbol del Granollers Joan Cañellas. Actualment, defensa la samarreta de l'Atlètic de Madrid i és un dels puntals de la selecció espanyola, amb qui ha guanyat el Mundial. El presentador el mantenim en secret!

Ja us anirem informant de la resta de presentacions perquè també tenim previst portar el llibre "Tu també pots" a Girona, TerrassaTarragona i Mollet, entre d'altres poblacions.

Si representes un club esportiu o una associació i vols que vinguem a presentar "Tu també pots" a la teva població, podem parlar-ne. Segur que ens posarem d'acord.

A "Tú també pots" hem entrevistat als millors esportistes catalans del moment: Joan Cañellas, Carles Castillejo, Elena Congost, Santi Freixa, Andrea Fuentes, Olga García, Sarai Gascón, Joel González, Marcel Granollers, Kilian Jornet, Marc Márquez, Joan Carles Navarro, Gerard Pera, Carles Puyol, Joaquim Rodríguez, Laia Sanz, María Vasco i Joan Verdú. El pròleg és de Kilian Jornet. L'epíleg d'Anna Tarrés. Un luxe!

Des d'aquest bloc, seguirem informant de les novetats de @tutambepots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada